RemembringShubhadra Adhikari   
Movie's Credit : Cast

नेपाली नाटक र चलचित्रमा एउटा बिर्सनै नहुने नाम छ र त्यो नाम यस्तो छ कि उनी जन्मदा एउटा सानो गल्ती भएको भए- उनको नाम निशान नै रहने थिएन । कतिपय व्यक्तिको जन्म नै यति अवाक्लाग्दो हुन्छ, सुन्दा जो कोहीलाई पत्यार लाग्दैन । जीवनको यस्त... See Full Biography

Filmography (53 )

Movie Credit Release Date
Birasat Cast Mar 30, 2012
Kathmandu Cast Feb 03, 2012
Masan Cast Nov 04, 2011
The Most Wanted Cast Jul 22, 2011
Dasgaja Cast Apr 22, 2011

Awards

Ceremony Category Movie Result
National Film Award 2073 Lifetime Achievement Award Awarded
Nefta Film Award 2068 Best Actor in a character Role (Female) Dasgaja Awarded
Nepal Motion Picture Award (Nempa) 2055 Best Actor in a character Role (Female) Chino Awarded
Box Office Film Award 2012 Best Actor in a character Role (Female) Dasgaja Awarded

Movie's Credit With

Videos

Next Releases (Ashad 24)

Today's Birthday (1)